A Goldhorse U25-ös nagydíj győztes Kiss Lizanna

A legnépesebb mezőny harminchét párossal kezdődött vasárnap délután a verőfényes napsütésben a Nemzeti Lovarda Regale arénájában a Goldhorse sportlótáp által támogatott U25-ös nagydíj.

Nyolc páros tudta a tizenkét számozott akadályú tizenöt erőkifejtésből álló alappályát hibapont nélkül teljesíteni. Következett az összevetés, ahol négyen maradtak tiszta hibátlanok. A győzelmet úgy ahogy az elmúlt években mar többször a mórahalmi Kiss Lizanna szerezte meg az utolsó meredeknél nagyot segítő saját tenyésztésű Cloé nyergében. Az U25-ös nagydíj második helyezettje a záró lovasként starthoz álló, a Biharvári Attila által felkészített, francia-magyar Andre Illés Alexandra lett Futur Du Pomiez nyergében. Harmadik helyen Búza Krisztián tanítványa, Ferencz Dalma Mercedes lovagolhatott be az eredményhirdetésre a sárga, Corrada nyergében, míg negyedik lett szintén egy sárga, Edward Z a diósgyőri Lukács Lorennel.

Az eredményhirdetésen Szladek Péter a versenybíróság részéről, Szotyori Nagy Kristóf a Díjugrató Szakág elnökeként és Dallos Eszter a Goldhorse sportlótáp képviseletében gratulált az összevetésben négy hibaponttal teljesítő lovasoknak, akik között a sorrend Mécs Emma, Csetényi Lea, Füzér Zsófi és Kiss Dominika volt.

Forrás: http://dijugratoszakag.hu/2022/08/14/a-goldhorse-u...