25 éves a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Mórahalmi vállalkozást is megörökített az ünnep alkalmából létrehozott ki

 November 4-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK). Ez alkalomból tartott ünnepi rendezvényen nyitotta meg a gazdasági önkormányzat azt – a Délmagyarország napilappal közös – 20 képből álló kültéri fotókiállítást is, amely a szegedi, vásárhelyi és makói állomás után Mórahalmon is bemutattak. A kiállítást december 12-én nyílt meg a Szentháromság téren.
 A fotókiállítás 20 önkéntes kamarai tagvállalkozás mindennapjait mutatja be. A tárlat anyagát a megyei napilap négy fotósa, Frank Yvette, Karnok Csaba, Kuklis István és Török János készítette. A fotók egyebek mellett a munkavégzést, valamint a munkát végző emberek tevékenységét mutatja be, bepillantást engedve a cégek kulisszái mögé. A fotósorozat Mórahalom vonatkozásában a 4-es vendéglőt, és annak tulajdonosát, Katona Lászlót örökítette meg az egyik panelen.



Mórahalmon a tárlatot Fehér Éva, a CSMKIK Mórahalom Térségi Szervezetének elnöke, valamint Krisztin István alpolgármester nyitotta meg. A megnyitón a helyi Tóth János szakképző iskola diákjai is részt vettek.