A mórahalmi Colosseum Hotel nyerte az Év Szállása elismerést

Átadták a díjakat az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálán. Mórahalom és Szeged is szerepel a díjazottak között.

Gazdára találtak a díjak az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálán. A Turizmus Szakma Példaképe – ifj. Papp Imre-emlékdíjjal Ritter Judit, a Hotel Szárcsa Székesfehérvár*** ügyvezető igazgatójának munkásságát ismerték el. Debrecen, Szeged és Zalakaros is osztoztak a rivaldafényben.

Az idei november jelentős mérföldköveket hozott a Szallas.hu életében. Lezárult a Szallas.hu-t is üzemeltető Szallas Group eladása. Immáron az új tulajdonossal, a lengyel tőzsdén jegyzett Wirtualna Polskaval az élen, a megszokott működés mellett került sor az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Verseny és Díjátadó Gála megrendezésére november 24-én.

Az Év Szállása 2022 fődíjat a Colosseum Hotel Mórahalom ****+superior nyerte el. „Az alföldi fürdőváros ékköveként sajátos építészeti megoldásával és eleganciájával olyan magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít, amely sokak példája lehet – mondta a sajtószóvivő. – Ezt bizonyítja a szálloda töretlenül magas vendégelégedettsége is.”

Az Év Turisztikai Attrakciója a vendégértékelések alapján a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, míg a zsűri értékelése szerint a Magyar Zene Háza. Magyarország kincsei közül a dobogó első fokán Debrecen végzett, Szeged a második és Zalakaros a harmadik a zsűri rangsorában.