Közlekedési lehetőségek Mórahalmon

Mivel közlekedjek Mórahalmon?

Településünkön a legtöbb szálláshely, vendéglátóhely és egyéb szolgáltatás is a fürdő közelében csoportosul, így egy könnyed sétával szinte mindent elérhet, amire szüksége van. Azonban ha mégis a közlekedés egy gyorsabb és kényelmesebb formáját választaná, a városnéző Buba-busz tökéletes választás lehet az Ön számára. Egy feledhetetlen élményt kínál mindenkinek, aki szeretné felfedezni Mórahalom városát, látnivalóit és természeti értékeit. Az elektromos kisbusz segítségével mindezt környezettudatosan tehetik meg a látogatók.
A járat a turisztikai szezonban „Hop on – Hop off” jelleggel vehető igénybe, azaz ha út közben valamely megállónál leszállnak, egy későbbi időpontban közlekedő buszra felszállhatnak az előzőleg megvásárolt jeggyel.
4 megállóhellyel rendelkezik a Buba-busz:

  • Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő (indulási és érkezési pont)
  • Ezer Év Parkja
  • Nagyszéksós – tó és Bivalyrezervátum
  • KOLO Szerb Kulturális Központ


Különjáratként is kérhető szolgáltatásunk, legyen szó családi rendezvényről, programról, vagy csoportos városnézésről. (12 fő/út)

Kisbuszunk a Patkó Lovas- és Szabadtéri Színház előadásai előtt és után rendezvényjáratként is közlekedik.

Elérhetőség és további információ itt érhető el.

A mórahalmi Turisztikai Irodában kerékpárbérlésre is lehetőségük van.
Mind hagyományos, mind pedig elektromos kerékpárt is biztosítunk az aktív kikapcsolódást választóknak.

Irodánkban jelenleg 3 db hagyományos felnőtt és 1 db gyermek kerékpár, valamint 2 db elektromos kerékpár áll rendelkezésükre. A kerékpárokhoz igény szerint láthatósági mellényt és bukósisakot is biztosítunk.

További információért kérjük, keressék fel weboldalunkat.

Azokra is gondoltunk, akik a mindennapi mozgásukban kisebb vagy nagyobb mértékben korlátozva vannak, de mégis aktív életet élnek. Mórahalmon többféle eszköz bérlésére is lehetőségük van, mely megkönnyítheti a város kincseinek örömteli felfedezését.