Szálláshelyek és vendéglátóhelyek

Milyen szálláshelyek közül választhatok?


Mórahalmon magánszálláshelyek, apartmanok, panziók és szállodák széles választéka várja az ide érkezőket.

Az Elixír Medical Wellness Hotel*** Superior, a Colosseum Hotel**** és a három csillagos Thermál Panzió közvetlen átjárást biztosít a szálláshelyről a fürdőbe.

A fenti hotelek és a panzió is a városközpontban találhatóak, és ideális kikapcsolódást nyújtanak Vendégeink számára, és jó kiinduló pontjai a városban tett sétáknak is. A szálláshelyek árairól, szolgáltatásairól és az aktuális szabad kapacitásokról a szálláshelyek weboldalán és elérhetőségein tájékozódhatnak.

A fürdőtől csupán néhány perc sétára is több magánszálláshely közül válogathatnak. A vendégházak és apartmanok központtól való távolsága eltérő, ugyanúgy találhatnak a városközpontban szálláshelyet, mint egy tanyán, akár külterületen.


Hol tudok étkezni?


Mórahalom széles kínálattal rendelkezik a vendéglátás területén is. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, a Varga Csárda változatos kínálattal várja vendégeit a hét minden napján. A település további éttermei, mint az Elixír Hotel Restaurant Café & Bar, Colosseum Hotel étterme, Platán Panzió és 4-es Vendéglő, Vanilla Étterem és Cukrászda vagy Szoki Pizzéria is finomabbnál finomabb ételekkel várják a betoppanó vendégeket, akár ebédidőben, akár egy kellemes vacsorára.

Az imént felsorolt vendéglátóhelyek közül többen készültek a speciális étrendet folytató vendégek részére is, mint a Vanilla Étterem és Cukrászda vagy Colosseum Hotel, így ebben az esetben sem kell lemondaniuk az éttermek nyújtotta gasztronómiai élményekről. Az éttermek honlapján és a személyzetnél is érdeklődhetnek az éppen aktuális ajánlatokról.

Cukrászsüteményeket fogyaszthatnak mind a Dolce Vita Cukrászdában, mind pedig a Vanilla Étterem és Cukrászdában, továbbá aki egy igazi olasz gasztroélményre vágyna, frissen pörkölt olasz kávékülönlegességek kíséreteként kóstolhat meg eredeti olasz receptek alapján készült süteményeket a Caffé Trieste nevű barátságos kis kávézóban.

Helyi ételkülönlegességgel is készültünk, ugyanis lehetőségük van kipróbálni a híres mórahalmi Rózsa rétest, mely hajszál vékony rétegeivel és változatos, gazdag töltelékével mindenkit képes rabul ejteni.