Sok szeretettel várunk idén is a TulipGarden Mórahalom 2024-es tulipánszüretére!


Az idei évben a tulipánok mellett nárciszt és jácintot is lehet majd szedni, de valószínűleg már nem sokat, ugyanis korábban nyílnak, mint a tulipánok.

Metszőollót és praktikus virágszedő kosarat - korlátozott számban - tudunk biztosítani, de ha Neked is van otthon kéznél, nyugodtan hozd el magaddal, nem kell majd sorban állnod.

Idén egy bemutatókert is kialakításra kerül, ahol - értelemszerűen - nem szabad virágot szedni, viszont örömmel várjuk az érdeklődőket.

Az idei szezonban mindösszesen 150.000 szál virág fog nyílni a kertünkben, ebből 41 fajta lesz szedhető és 80 fajta a bemutatókertben lesz látható.

A gyerekeket játszótér várja, a piknikezőket gyönyörű környezet. Nyugodtan hozhatjátok a kutyusaitokat, de kérjük, legyen rajtuk póráz és ne engedjétek be kedvenceiteket a sorok közé. Szívesen vigyázunk rájuk, amíg virágot szedtek.

TERVEZETT nyitva tartás:

  • március 29-31.
  • április 1.
  • április 6-7.
  • április 13-14.
  • április 20-21.
  • április 27-28.


A fenti napokon 10 órától 17 óráig várunk minden kedves érdeklődőt.

A változtatás jogát az időjárástól és a virágok állapotától függően fenntartjuk, kérjük, MINDENFÉLEKÉPPEN nézzetek rá az oldalunkra, mielőtt elindultok!


A „tulipengők” 2024-ben is visszatérnek!

Ahogy a tavalyi évben, az Ezer Év Parkja idén is kedvezménnyel várja látogatóit, amennyiben „tulipengővel” érkeznek, továbbá a Mórahalmi Rétesház, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és még sokan mások is részt vesznek a közös akcióban.

Az akció részleteit később a TulipGarden Mórahalom facebook oldalán tesszük majd közzé.

Az akció időtartama a TulipGarden Mórahalom 2024-es esztendőre vonatkozó tervezett nyitvatartási napjait érinti: 2024. március 29-31. között, április 1., április 6-7., április 13-14., április 20-21. és április 27-28.

Kapcsolódó hírek, események