​Húsvéti Városkártya ajánlatok

Áprilisban is folytatódnak a kiemelt Városkártya ajánlatok - sok-sok akcióval kedveskedik Mórahalmon is a húsvéti nyuszi!

Összegyűjtöttük a kiemelt kedvezményeket egy csokorba, használja a családjával az Önök számára legkedvesebbeket - akár többször is az akció időtartama alatt.


Kezdjük mindjárt a kisvárosunk ékkövével, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő kedvezményével: folytatódik a kedvezményes fürdőjegy akció Mórahalom magánszálláshelyein! Csak 1.500 Ft a fürdőbelépő minden eltöltött vendégéjszaka után a Turisztikai Kártyáddal Mórahalom egyes magánszálláshelyein! Amennyiben 2022. 06. 30-ig* (előszezonban) és 2022. 09. 01-től 2022. 12. 23-ig (utószezon) Mórahalom magánszálláshelyein szállnak meg és rendelkeznek saját névre szóló Turisztikai Kártyával, akkor a napijegy aktuális ára helyett csak 1.500 Ft-ért vehetik igénybe személyenként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt! Az akció részleteiről itt olvashatsz bővebben. Az akcióban résztvevő szálláshelyek listáját keresd a www.visitmorahalom.hu/szallas weboldalon. * A kedvezményes fürdőjegy akció Mórahalom magánszálláshelyein 2022.04.15-18-a között nem érvényes.

Barátaiddal, osztályoddal vagy csoportoddal a végtelenül izgalmas szellemi pezsgés kimeríthetetlen forrását keresed? Legyen az egy rendhagyó előadás, korhű ruhába történő beöltözés, csapatépítés, egy-egy érdekes témába ágyazatt szakvezetés, vagy bármi más? Várunk sok-sok élménnyel az Ezer Év Parkjába, ahol a felnőtt, teljes árú belépőjegy vásárlásakor a Turisztikai Kártyával 20% kedvezményt kapsz egész áprilisban!



Ha valami igazán szépre, egyedire vágysz, akkor keresd a Virágátrium (Zákányszéki út 27/b) húsvéti figuráit, kopogtatóit és tavaszi selyemvirágait, amelyeket mind-mind 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz meg áprilisban a Turisztikai Kártyával és a Mórahalom Városkártyával.


Az ünnepi asztalra is kerülhet finomság az akcióink jóvoltából: húsvéti sonka vásárral vár a Csami Csemege (Zákányszék Arany János u. 2.) - most 10 százalék kedvezmény jár neked a Turisztikai Kártyádra és a Mórahalom Városkártyára!

Ha pedig egy kis lazulásra vágysz, akkor irány az Erzsébet Kávézó! A reggeliző és brunch étteremben házi recept alapján készítik a hamburgert, frissen készült húspogácsával, 100% marhahúsból, de van isteni Hot-Dogjuk is, amit tuti nem eszel meg 5 perc alatt és ezek gluténmentes kombinációi... Próbáld ki őket, garantáljuk hogy imádni fogod! A nagy lakomáhhoz most 10 százalékos kedvezményt kapsz a Turisztikai Kártyádra és a Mórahalom Városkártyára!


A Húsvéti Városkártya ajánlat akció 2022. április 1-től-április 30-ig tart.