Ünnepi ajánlatok Mórahalom Kártyával

Ünnepi kedvezmények halászlére, fenyőfára, élő halra, szaloncukorra és ajándéktárgyakra Mórahalom Kártyával! A fürdőbelépő egész decemberben 1000 Ft!

Decemberben kapcsolódjon ki a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a hét bámely napján, amennyiszer csak szeretné, Mórahalom Kártyával most csak 1000 Forint a belépő!

Karácsonyi halászlé, haltálak és más ínyencségek Mórahalom Kártyával! Idén nem kell bajlódnia a tradicionális karácsonyi ételek elkészítésével. Bízza a főzést és a sütést a profikra, Ön pedig élvezze a karácsonyt a szeretteivel, miközben az ünnepi asztal is bőséges lehet! Mórahalom Városkártyával 10 százalék kedvezményt kap az ünnepi fogásokra a Varga Csárdában!

Ha maga főzné meg az ünnepi halászlét, akkor az élő pontyot 10 százalék kedvezménnyel viheti haza Mórahalom Kártyával a Mórahalom, Szegedi út 40. szám alatt található Zöldség- és Gyümölcsüzletből.

A Virágátriumban (Zákányszéki út 27/b) a fenyőfára és a kültéri téli összeültetésekre is 10 százalék kedvezmény jár Mórahalom Kártyával, ráadásul az ott vásárolt fenyőfákat mórahalmi belterületi címre ingyenes kiszállítják!

Szaloncukort a Móra Coop Szuper áruházban (Röszkei u. 3.) vásárolhat kedvezményesen, míg a Klarissza enteriőrnél mécsestartókra és a díszgyertyákra kaphat 20 százalék kedvezményt!