Despre noi

Ami Mórahalom

Vendég a háznál, öröm a háznál – így tartja a mondás. Mi, mórahalmiak is vendégszerető emberek vagyunk, s ezen túl van is mire büszkének lennünk, van mire vendéget várnunk.

Ha megkérdeznek egy helyi embert, hogy mit mutatna meg szívesen a vendégnek, akkor biztosan megemlítené a Szent Erzsébet Gyógyfürdőt, a Rózsa rétest, a Lovasközpontot, a bivalyokat Nagyszéksóson és az Ezer Év Parkját.

Ismerkedjenek meg Önök is azzal a környezettel, mely számunkra oly fontos, amire mi büszkék vagyunk!

Településünk történelmével, fejlődésével kapcsolatban itt találnak bővebb információt.

Ha pedig a térség turisztikai kínálatára kíváncsiak, és nálunk járnak, látogassanak el a Tourinform irodába, ahol kézhez vehetik turisztikai kiadványunkat, rendezvénynaptárunkat vagy térképünket, melyek segítenek eligazodni a látnivalók, programok kavalkádjában.

Legyen örömünk, legyen a Vendégünk!

Móra-Tourist Nonprofit Kft.

Munkánk több mint 10 éve szerves része nem csak Mórahalom, hanem a térség turizmusának is. Tagjaink között megtalálhatók települési önkormányzatok, civil szervezetek (turisztikai- és természetvédelmi egyesületek), turisztikai szolgáltatók (szálláshelyek, vendéglátóhelyek) és szakmai cégek is. Azonban nem csak tulajdonosi, de tevékenységi körünk is szerteágazó, így foglalkozunk többek között:

- szállásüzemeltetéssel (ifjúsági- és közösségi szálláshelyek, apartmanház),

- személyszállítással,, transzferrel (kisbuszok, BUBA-busz - elektromos városnéző kisbusz)

- járműbérléssel (kisbusz, kerékpár - elektromos is)

- túravezetéssel

- programcsomagokkal

- rendezvényszervezéssel (Majális és Piknik Nagyszéksóson, Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál)

- programok összeállításával, szervezésével (helyi termék kóstoló stb.)

Eddigi tapasztalatainknak és a térségben található szakmai együttműködésnek köszönhetően igyekszünk napról-napra megismertetni és megszerettetni Mórahalmot és környékét az ide látogató Vendégeinkkel.

Mindezek tükrében engedje meg, kedves Érdeklődő, hogy honlapunkkal egy kicsit közelebb hozzuk Önhöz a térségben fellelhető apró kincseket, kalandokat, élményeket, melyek csak Önökre várnak!

Amennyiben a honlapon található információkkal kapcsolatban kérdése lenne, a kapcsolat oldalon megtalálja elérhetőségeinket, valamint kollégáinkat is megismerheti.